AVOCA

AVOCA

Avoca er en familiedrevet virksomhed der indeholder alt lige fra en af verdens ældste manufaktør firmaer til Irland’s mest interessante butikskæder. Vi har nogle af landets mest elskede cafeer. Udover vores verdenskendte plaider og tæpper, eksportere Avoca sine tøj-kollektioner til butikker over hele verden – og vi har vores eget mærke af fødevarer med utallige lækre produkter. Der er Avoca keramik, parfumer, sæber… og også en verdensklasse have.

 

Vi elsker detaljer, farver og kvalitet. Vi omfavner det uventede og smilet når man opdager nye ting. Fra starten med vores traditionalle tweed jakkesæt og enkeltdele fra vores Avoca Collection har vores Design Studio udvidet sin horisont.

 

Avoca rejser verdenen rundt for at finde smukke, interessante stoffer og vi samarbejder med lige præcis de firmaer der kan skaffe os de materialer vi ønsker. Eksempelvis er mange af vores strikvarer kreeret af vores italienske partnere i samarbejde med vores Studio.

 

Avoca Anthology, det ene af vores to designer kollektioner, sammen med Avoca Origin, er i over 1500 butikker i Storbritannien, Europa og USA og er jævnligt rangeret som en af England’s top-10 tøj-brands i det ansete Drapers Magazine. Og vi fører mere end bare tøj. Vores Interiør og Accessories linjer. Avoca Nest, er også skabt her. Avoca Nest fører keramik, lys, parfumer og sæber og meget mere. De eneste grænser er vores designers’ holdning om at deres ideer ikke er skabt som andres.

 

www.avoca.com