Nice things

Nice things

Tøj og accessories brandet “nice things” blev etableret i 1995 af Paloma Santaolalla og Miquel Lanna. “nice things” er en del af den spanske virksomhed Intermalla S.L. som er baseret i Barcelona.

 

Med mere end 25 års erfaring fra tekstilindustrien forhandler “nice things” vores produkter gennem tre distributionskanaler: Egne butikker, franschises og multi-brand butikker.

 

Sans for detaljen, femininitet, originalitet, komfort, originalitet og først og fremmest humor og optimisme gennem farver og mønstre er hovedtrækkene ved “nice things”. Et brand med tøj og accessories designet til kvinder af alle aldre, fra 0 til 80, som ønsker deres egen stil, alt imens de føler sig komfortable og unikke til alle lejligheder.

 

Vi skaber tøj og accessories kollektioner med sjæl, som får vores kunder til at føle sig unikke og sørger for at hver dag er en “nice day”.

 

Stjernerne i vores kampagner er “nice things” kunder og fans, fordi de er de personer som bærer vores tøj, som forstår vores holding til mode og videresender vores budskab: kollektioner til ægte kvinder af alle aldre; en unik stil som de tilpasser deres egen stil og personlighed; kollektioner med sjæl der giver optimisme og glæde og skaber en dejlig dag.

 

Med vores kataloger vil vi sige tak for jeres loyalitet og entusiasme for vores kollektioner. Med dem hylder vi hver sæson de unge piger og kvinder som deler vores vision for mode, som smagsfuldt mikser farver og mønstre med blomster – som kort sagt værdsætter hvad vi forsøger at formidle med “nice things”.

 

www.nicethingspalomas.com