Brands

Enamel

Enamel

ENAMEL Copenhagen en unik enkel smykkeserie hvor strejfet af emalje altid er at at finde.

 

ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emaljevedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. En verden af former og farver.

 

Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen, og bliver smykkebærens yndlingssmykke.

 

ENAMEL er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til yderst tilgængelige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!

 

Hvert smykke er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med. Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien og Kina på mindre værksteder, udvalgt af Marie.

 

Enamel Copenhagen forhandles i guldsmedebutikker og udvalgte interiør- og museumsbutikker. Udsalgspriserne ligger imellem 120-699.-

 

Kontakt os meget gerne hvis du kunne have lyst til at blive ny forhandler.

 

www.enamel.dk

Nice things

Nice things

Tøj og accessories brandet “nice things” blev etableret i 1995 af Paloma Santaolalla og Miquel Lanna. “nice things” er en del af den spanske virksomhed Intermalla S.L. som er baseret i Barcelona.

 

Med mere end 25 års erfaring fra tekstilindustrien forhandler “nice things” vores produkter gennem tre distributionskanaler: Egne butikker, franschises og multi-brand butikker.

 

Sans for detaljen, femininitet, originalitet, komfort, originalitet og først og fremmest humor og optimisme gennem farver og mønstre er hovedtrækkene ved “nice things”. Et brand med tøj og accessories designet til kvinder af alle aldre, fra 0 til 80, som ønsker deres egen stil, alt imens de føler sig komfortable og unikke til alle lejligheder.

 

Vi skaber tøj og accessories kollektioner med sjæl, som får vores kunder til at føle sig unikke og sørger for at hver dag er en “nice day”.

 

Stjernerne i vores kampagner er “nice things” kunder og fans, fordi de er de personer som bærer vores tøj, som forstår vores holding til mode og videresender vores budskab: kollektioner til ægte kvinder af alle aldre; en unik stil som de tilpasser deres egen stil og personlighed; kollektioner med sjæl der giver optimisme og glæde og skaber en dejlig dag.

 

Med vores kataloger vil vi sige tak for jeres loyalitet og entusiasme for vores kollektioner. Med dem hylder vi hver sæson de unge piger og kvinder som deler vores vision for mode, som smagsfuldt mikser farver og mønstre med blomster – som kort sagt værdsætter hvad vi forsøger at formidle med “nice things”.

 

www.nicethingspalomas.com

WOW TO GO

WOW TO GO

WTG blev etableret i Anwerp i 2002 af en gruppe af venner som alle arbejdede i modeindustrien. De elskede alle farverigt, enkelt tøj. Men det tøj de kunne lide, kunne de ikke finde nogle steder, i hvert fald ikke inden for deres prisniveau. Så de besluttede sig for at kaste sig ud det og selv starte en kollektion. I 2006 åbende det deres første butik hjembyen Antwerp og inden for få år boomede WTG.

 

“Det er faktisk ret nemt” siger designer Catherine Talpe. “Hvis du gerne vil se godt ud, skal det først føles godt. Hvis et stykke tøj ikke er flatterende, behageligt og økonomisk overkommeligt, så vil vi ikke tilbyde det.”

 

Denne enkle filosofi betaler sig: I dag har WTG butikker i Berlin, Amsterdam, Antwerp, Gent og Hasselt. Ud over det findes mærket i over 300 butikker i Europa – og der er planer om at åbne flere i fremtiden.

 

Be Natural, Feel Good

Farver, prints og originale detaljer: Det er essensen af Who’s That Girl.

 

Det er en legefyldt kollektion for piger og kvinder der ønsker at føle sig tilrette, se godt ud og ikke tager dem selv for seriøst. Det er skønne kjoler, smukke nederdele og perfekte t-shirts , jumpsuits og farverige bukser. Så hvad enten du er en tomboy eller den mere pigede type kan du finde masser af ting i kollektionen.

 

Be a Woman, Feel Good

Wow To Go! er lige så farverig som Who’s That Girl, men med et elegant touch. Typisk for kollektionen er bløde, komfortable materialer, originale prints og simple, flatterende designs. Wow To Go! tilbyder feminine former til feminine kroppe. Vi holder specielt fokus på et perfekt fit som fremhæver silhouetten og samtidig kamuflerer de steder som er nødvendige.

www.wtgfeelgoodfashion.com

AVOCA

AVOCA

Avoca er en familiedrevet virksomhed der indeholder alt lige fra en af verdens ældste manufaktør firmaer til Irland’s mest interessante butikskæder. Vi har nogle af landets mest elskede cafeer. Udover vores verdenskendte plaider og tæpper, eksportere Avoca sine tøj-kollektioner til butikker over hele verden – og vi har vores eget mærke af fødevarer med utallige lækre produkter. Der er Avoca keramik, parfumer, sæber… og også en verdensklasse have.

 

Vi elsker detaljer, farver og kvalitet. Vi omfavner det uventede og smilet når man opdager nye ting. Fra starten med vores traditionalle tweed jakkesæt og enkeltdele fra vores Avoca Collection har vores Design Studio udvidet sin horisont.

 

Avoca rejser verdenen rundt for at finde smukke, interessante stoffer og vi samarbejder med lige præcis de firmaer der kan skaffe os de materialer vi ønsker. Eksempelvis er mange af vores strikvarer kreeret af vores italienske partnere i samarbejde med vores Studio.

 

Avoca Anthology, det ene af vores to designer kollektioner, sammen med Avoca Origin, er i over 1500 butikker i Storbritannien, Europa og USA og er jævnligt rangeret som en af England’s top-10 tøj-brands i det ansete Drapers Magazine. Og vi fører mere end bare tøj. Vores Interiør og Accessories linjer. Avoca Nest, er også skabt her. Avoca Nest fører keramik, lys, parfumer og sæber og meget mere. De eneste grænser er vores designers’ holdning om at deres ideer ikke er skabt som andres.

 

www.avoca.com

TEX OG JACK

TEX OG JACK

BEVÆBNET MED SAKSE…

 

To seje cowboys mødtes ved bålet tilbage i 1999. Der var en ubeskrivelig magi i luften – den ægte slags som venskaber skabes af. I skæret fra bålet blev deres kreative univers født.

 

Når Tex og Jack sidder i deres lille værksted med sakse i hånd, omringet af stakke af gamle busbilleter, fotos, gammelt chokoladepapir, blonder, lim og glitter, smelter deres hjerter sammen til eet, mens de skaber små og store kunstværker – altid sammen.

 

…OG KLAR TIL AT SKABE UNIKKE VÆRKER

 

At være cowboy handler ikke om at ride rodeo – det handler om at lægge hjertet i alt hvad man laver. Det er præcis det, som er ånden i Tex og Jack’s værker. Om det er at skabe et billede eller dekorere en væg, følger vi altid vores kompromisløse tankesæt: Det ægte Tex og Jack univers med uden begrænsninger.

 

www.texogjack.com

BELLA BALLOU

BELLA BALLOU

Det var ønsket om at give kvinder muligheden for at understrege deres individuelle personlighed og skønhed der i 2008 fik os til at etablere BELLA BALLOU.
Vi er begge kreative fra naturens side af, og da vi elsker farver og grafiske linjer har vi været heldige at kunne arbejde med design gennem hele vores liv.

 

Efter at have rejst og boet i Kina i et par år, var vi fascineret af den fantastiske process der er at lave silke – at se den lille og tilsyneladende ubetydelige silkepuppe kreere den fineste silke.

 

Med vores fælles ønsker og baggrund var det naturligt at skabe et brand der lavede unikke, personlige og ekslusive tørklæder til kvinder i alle aldre.

 

Vi finder inspiration i et mix mellem dagligdagen og vores oplevelser med vores familier og i mødet med forskellige folkeslag og kulturer som vi oplever på vores rejser rundt om i verden.

 

Bella Ballou forhandles i dag i tøjforretninger, interiør- og museums-butikker. Udsalgspriser på mellem 249.- og 699.-

 

www.bellaballou.com