WOW TO GO

WOW TO GO

WTG blev etableret i Anwerp i 2002 af en gruppe af venner som alle arbejdede i modeindustrien. De elskede alle farverigt, enkelt tøj. Men det tøj de kunne lide, kunne de ikke finde nogle steder, i hvert fald ikke inden for deres prisniveau. Så de besluttede sig for at kaste sig ud det og selv starte en kollektion. I 2006 åbende det deres første butik hjembyen Antwerp og inden for få år boomede WTG.

 

“Det er faktisk ret nemt” siger designer Catherine Talpe. “Hvis du gerne vil se godt ud, skal det først føles godt. Hvis et stykke tøj ikke er flatterende, behageligt og økonomisk overkommeligt, så vil vi ikke tilbyde det.”

 

Denne enkle filosofi betaler sig: I dag har WTG butikker i Berlin, Amsterdam, Antwerp, Gent og Hasselt. Ud over det findes mærket i over 300 butikker i Europa – og der er planer om at åbne flere i fremtiden.

 

Be Natural, Feel Good

Farver, prints og originale detaljer: Det er essensen af Who’s That Girl.

 

Det er en legefyldt kollektion for piger og kvinder der ønsker at føle sig tilrette, se godt ud og ikke tager dem selv for seriøst. Det er skønne kjoler, smukke nederdele og perfekte t-shirts , jumpsuits og farverige bukser. Så hvad enten du er en tomboy eller den mere pigede type kan du finde masser af ting i kollektionen.

 

Be a Woman, Feel Good

Wow To Go! er lige så farverig som Who’s That Girl, men med et elegant touch. Typisk for kollektionen er bløde, komfortable materialer, originale prints og simple, flatterende designs. Wow To Go! tilbyder feminine former til feminine kroppe. Vi holder specielt fokus på et perfekt fit som fremhæver silhouetten og samtidig kamuflerer de steder som er nødvendige.

 

www.wtgfeelgoodfashion.com