Enamel

Enamel

ENAMEL Copenhagen en unik enkel smykkeserie hvor strejfet af emalje altid er at at finde.

 

ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emaljevedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. En verden af former og farver.

 

Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen, og bliver smykkebærens yndlingssmykke.

 

ENAMEL er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til yderst tilgængelige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog altid med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!

 

Hvert smykke er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med. Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien og Kina på mindre værksteder, udvalgt af Marie.

 

Enamel Copenhagen forhandles i guldsmedebutikker og udvalgte interiør- og museumsbutikker. Udsalgspriserne ligger imellem 120-699.-

 

Kontakt os meget gerne hvis du kunne have lyst til at blive ny forhandler.

 

www.enamel.dk